Legutóbb ígértem a folyt. köv.
Kedves Lacházi és Peregi polgártársam! Íme, itt vagyok, ha érdekel a véleményem, kattints a tovább linkre! Köszönöm.


Az elmúlt négy évben, amióta megválasztottuk képviselő-testületünket és polgármesterünket, sok olyan esemény borzolta a helyi közvéleményt, mely normális kommunikációval, jóindulattal nem vezetett volna a jelenlegi helyzethez, melyen a hatalmon lévők és a lakosság nagy része között kialakult feszültséget értem.
Sok minden közre játszott ebben. A helyi elit vindikálta magának a jogot, hogy csak az ő döntéseik az egyedül célravezetők és helyesek. Ez a kör - a polgármester, az őt mindenben kiszolgáló képviselők többsége, a külsős alpolgármester, jó pár vállalkozó és a hűséges talpnyalók - úgy érezték, nekik mindent szabad. Néhány képviselő viszont úgy gondolta, arra kapták mandátumukat, hogy ne szavazógépek legyenek, hanem tisztességesen felkészülve az adott témában, kifejtsék véleményüket. Amely sokszor igen eltérő volt a hatalométól! Persze, kaptak is hideget-meleget, mint a község, a közösség ellen tevékenykedők!
Majd ezek a képviselők létrehozták a http://www.pereglachaza.hu/ honlapot, mely olaj volt a tűzre. Az aljas másképpen gondolkodók! A hatalom rárajtolt és véglegesen kialakította az ellenségképet, akikre mindent rá lehetett kenni, mint akik felelősek a rengeteg elszúrt dologért.
Közben szép csendesen érlelődött a nagy botrány, melynek következtében jó pár hatalmasságnak le kellett volna vonnia a tanulságot...
Folyt. köv. (kb.1 hét múlva)

Technikai info: a blog.hu a kommenteket csak regisztrálás után, nick name-mel engedélyezi. Aki ezt vállalja, hozzászólása előzetes moderáció nélkül megjelenik. Ha nem, de véleményét mégis ki akarja fejteni, a kovacs.istvan26@index.hu címre írt levelét szerkesztés nélkül közzé teszem a blogban, amennyiben jelzi hozzájárulását.



 

Szerző: Lacházi_polgár  2014.03.02. 14:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lachazaespereghirek.blog.hu/api/trackback/id/tr805838492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása