Elkezdődött...

Az emlékezetes iskolatáska-osztogató kampánynyitó után sokan gondolták úgy Kiskunlacházán, ideje fellépni és alternatívát mutatni az öntömjénező, hatalmába beleszédült vezetéssel szemben.

Nos, eme változást, mégpedig gyökeres változást sürgető polgárok július 4-én, pénteken összegyűltek egy fórumra, ahol elkezdődött a csapatépítés, mely csapat hivatott és képes lesz arra, hogy leváltsa az őszi választáson a regnáló rezsimet.
Sokan, nagyon sokan csalódtak az elmúlt három és fél év során.
Mit kaptunk a 2010-es választás után?
Hatalmi arroganciát, megfélemlítést, sok-sok kidobott közpénzt.
Kaptunk illetve megmaradt: katasztrofális állapotú utak és járdák, elhanyagolt, állagában leromlott intézmények, megosztott lakosság, jobbító szándékkal kritizálók ellenségnek minősítése...
Kedvenc "kritikám": Azt szeretném, ha gyermekeim (unokáim) egy élhető, járható, jó hangulatú településen nőnének fel.
Sajnos, az említett megfélemlítések miatt sokan nem tudják nyilvánosan felvállalni változást kívánó véleményüket, de ott vannak a háttérben és a szavazófülke sérthetetlensége, bizony, még az önkormányzati választásoknál is biztosított!
Következő bejegyzésemben a helyi hatalom és a média kapcsolatáról lesz szó, kiemelve "kedvenc" újságom, A Mi(?) Újságunk meghatározó szerepét.

Remélem, ezt az írást nem tiltatják le.

Tisztelettel, egy lacházi polgár

Szerző: Lacházi_polgár  2014.07.06. 08:24 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lachazaespereghirek.blog.hu/api/trackback/id/tr546476931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása