Hajrá, meglepődtem és nagyon örültem!
A http://www.kiskunlachaza.hu/ honlapra feltették a testületi ülések jegyzőkönyveit (jó sok) és a rendeleteket is. A jegyzőkönyvek csaknem napra frissek, a rendeletek kissé le vannak maradva. Végre egy remek lépés a nyilvánosság felé. :) Érdemes belenézni a jegyzőkönyvekbe (sok oldalas dokumentumok), látható, mennyi küszködés, csatározás után születik egy minket, lakosokat érintő rendelet, határozat.
Azt azonban nem értem, a Mi újságunk májusi kiadását miért nem tették közzé a honlapon?
Fontos dolog ez a nyilvánosság, hiszen így tudhatjuk meg, hogy a megválasztott képviselőink mit, miért tesznek, szavaznak, remélhetőleg a mi érdekünkben.
Most hirtelen ennyi.
Köszönöm mindenkinek, aki a blog indítása óta szóban, személyesen biztatott, gratulált, de ez ez úgy működik, ha kommentelik, hozzászólnak. Ha nem akar valaki regisztrálni, véleményét szívesen közzéteszem, ha ír az emailemre: kovacs.istvan26@index.hu
Híreket is várok! Kinek lesz esküvője? ;)))

Szerző: Lacházi_polgár  2012.05.09. 21:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lachazaespereghirek.blog.hu/api/trackback/id/tr594499131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása