Kedves Lacházi és Peregi Polgárok!
Három hetünk van még az önkormányzati választásig.


Községünkben gőzerővel folyik a választási kampány, szóban, írásban, elektronikus formában. Jól láthatóan két csoport küzdelméről szól ez. A jelenlegi rezsim (nevezzük őket Répás-brigádnak) és a Balogh "Frici" Zoltán polgármester-jelölt nevével fémjelzett "Nyerő Ötös".
A brigád hatalmas sikertörténetnek állítja be az utóbbi évek történéseit, míg kihívóik ezt alapjaiban megkérdőjelezve tárják fel érveiket.
Most a "sikertörténethez" van pár gondolatom.
Nálam a sportcsarnok építésénél szakadt el a cérna. Sok százmilliós ráfordítással kaptunk egy nagyra nőtt, a céloknak alig-alig használható, hibákkal teli, csúnya tornatermet. Pedig az akkori kritikák szerint az összeg feléből-harmadából ki lehetett volna hozni egy normális, szép épületet. Milyen jól jött volna az a pénz a rettenetesen elhanyagolt, csaknem járhatatlan útjaink felújítására, aszfaltozására!
Azután jöttek a bénázások, az elveszített kártérítési pertől kezdve a telekadó zűrzavaros kivetésén át a labor egyik-napról másikra bezárásán keresztül a csatornázási munkálatok átgondolatlan kivitelezéséig. Csak egy példa: csodálatos új komposztálónk lett, melynek megközelíthetősége autóval zéró, a Kinizsi út állapota miatt.
Hmmm... sikertörténet?
Kedves Olvasóim! Kérem, gondoljanak bele felvetéseimbe. Egy hét múlva, szeptember 28-án jelentkezem új bejegyzésemmel, melyben a mostani hatalom stílusára, arroganciájára és rosszindulatú eszközeire kívánok rávilágítani.
Köszönöm figyelmüket.
e-mail: kovacs.istvan26@index.hu



Szerző: Lacházi_polgár  2014.09.21. 11:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lachazaespereghirek.blog.hu/api/trackback/id/tr826716147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása