Az önkormányzati választás elé...

Dúl a kampány, egymásnak feszült a két csoport és persze vannak "kívülállók" is.

A polgármester köré szerveződöttek (ún. Répás-brigád) természetesen a jól bevált siker-propagandát csinálja, melynek lényege a látszat-eredmények bemutatása, az ellenfél gyalázása, a kritikák elfojtása.
Mire gondolok? Itt van ez a nagy csatornázás projekt.
1. Úgy állítják be, hogy az ő temérdek munkájuknak köszönhető, hogy elindult. Akkor miért fizettek ki a pályázatíró cégnek 80 millió forintot?
2. Úgy állítják be, hogy az ő ötletük volt a projekt és ezzel sok pénz került a faluba. Holott EU előírás a korszerű szennyvíz-elvezetés és a pénzt is az EU adja! Bizony, az az aljas EU!
3. Úgy állítják be a propaganda-videókban, mintha a beruházás már elkészült volna. Holott erről, szó sincs, a próbaüzem kezdődött meg, a hibák majd a választás után jönnek elő!

Szerző: Lacházi_polgár  2014.10.06. 06:04 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lachazaespereghirek.blog.hu/api/trackback/id/tr616760335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása