Szeretek motorozni, főleg ilyen szép időben. Ez magánügy. Ám az már nem, milyen katasztrófálisak az utak Lacházán és Peregen egyaránt. Szerencsés helyen lakom, előttem jó minőségű aszfaltozott út van, de mikor elindulok, kettőt kanyarodok, sírni támad kedvem. Ennyi gödröt, gányolt, toldozott-foldozott, pusztuló utat talán csak Budapesten lehet látni. Ha ebben akarjuk a fővárost utolérni, jól haladunk... Csak az önkormányzati utakról írok, az 51-es, a régi és az új, akármilyen is, nem ide tartozik. Legrosszabbak a kereszteződések, gödör mellett gödör, ágaskodó csatorna- és tűzcsap-fedelek. És ezek csak az "aszfaltozott" utak! Ahol sóderes, ott szegény lakosok a hullámvasút mellé még a port is nyelhetik (vagy elraktározzák a házukban).
Tudom, illetve remélem, ősszel elindul a szennyvíz-projekt. Nagy felfordulások, ásások, túrások lesznek. A befejezésig nem érdemes felújítani az utakat. De nem lehetne addig legalább az otromba lyukakat betömni, kicsit símítani az egyenetlenségeken, esetleg a kereszteződésekben valami aszfaltot, vagy betont ráhúzni?
Jó csikktartó, ugye?
Na, talán ennyi háborgás elég mára.


Kellemes majálist!
 

 

Szerző: Lacházi_polgár  2012.04.30. 10:09 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lachazaespereghirek.blog.hu/api/trackback/id/tr564480437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása